Cautare

20563 de rezultate pentru "buhusi romania" (4.74 secunde)
Romania are nevoie de o conducere capabila sa se opuna proiectelor geopolitice care vizeaza distrugerea statelor nationale si transformarea tarii intr-un teren de vanatoare economica (masacrarea faunei, vanatorile cu acte mai mult sau mai putin in regula sunt un capitol la fel de trist).
In luna octombrie, KFC si Pizza Hut sustin organizatia World Vision Romania prin cea de-a saptea editie a campaniei "Vreau in clasa a noua". Prin acest proiect de strangere de fonduri sunt sustinuti copiii din mediul rural din Romania, pentru a-si continua studiile la liceu.
ACUM despre ATUNCI Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a rememorat pentru cititorii Q Magazine zilele Revolutiei si ce au adus acestea pentru Romania in 25 de ani.
Fara sa am vreun orgoliu profesional, am incercat intotdeauna sa organizez in Romania evenimente unice pentru tara noastra dar care existau de mult timp in tari dezvoltate.
sistemul medical romanesc se confrunta cu un complex de probleme, cea mai mare dintre acestea fiind migratia medicilor din Romania. ... Asa cum am mai vorbit despre tinerii din Romania si dificultatea gasirii primului job, nici medicii rezidenti nu fac in vreun fel nota discordanta.
Cancerul de san reprezinta cea mai des intalnita forma de cancer la femei, afectand anual aproximativ 8.000 de paciente din Romania.
La 27 martie 2018 se implinesc 100 de ani UNIREA Basarabiei cu Romania.
Vizita Papei Francisc in Romania. Care este traseul Suveranului Pontif si unde il pot intalni credinciosii Vizita istorica pe care Papa Francisc o face in Romania are loc peste doar cateva zile. ... Vizita Papei Francisc este a doua calatorie apostolica a unui Suveran Pontif in Romania.
De cate ori aud alaturate cuvintele "taxa" si "special", in ceea ce priveste fiscalitatea din Romania, imi dau seama ca este o noua inventie. ... Pentru ca Romania este acum stat membru al Uniunii Europene. Pentru ca Romania si-a asumat capitolul "Libera circulatie a marfurilor".
Dupa cum stiti, anul trecut, am semnat cu presedintele Sarkozy, la Bucuresti, un parteneriat strategic intre Romania si Franta.
'Romania se trezeste in fiecare dimineata a ultimelor luni, intr-un mare impas. ... Avem tot felul de accidente care ne arata ca Romania nu mai are proceduri, nu mai are strategii, nu mai are solutii coerente.
Sa stiti ca sunt tari mult mai avansate decat Romania care stau mult mai rau din punct de vedere al datoriei publice si chiar al deficitelor, dar nu pe ei ii plang eu.
Spuneam ca astazi am participat la forumul economic organizat de Unimpresa, Asociatia Oamenilor de Afaceri Italieni din Romania, si acolo se punea intrebarea "Unde e Romania, unde va Romania dupa criza?" Ei bine, domnule presedinte, acolo, din situatii pe care le-au prezentat, atat profesori la Oxford, cat si specialisti ai Comisiei Europene, reiese ca Romania nu sta atat de rau, sta mai bine decat se astepta cred ca oricine din acea sala, dar, toti spuneau, cu o singura conditie:
'Stimati parlamentari, Unul din elementele definitorii ale societatii democratice construite in Romania dupa decembrie 1989 este sistemul instituit pentru apararea si promovarea drepturilor persoanelor apartinand minoritatilor nationale. Romania isi trateaza in mod egal cetatenii si se straduieste sa sprijine implinirea aspiratiilor fiecaruia dintre ei.
In acest context, dezbaterea a pornit firesc, primarul comunei Cornu si totodata si presedintele filialei judetene Prahova a Asociatiei Comunelor din Romania , Cornel Nanu, a multumit senatorilor ca au venit in numar atat de mare la aceasta intalnire, si a prezentat cateva dintre inconvenientele majore cu care se confrunta autoritatile locale:
Atunci cand s-a reintors din SUA, tot la aceasi emisiune, Munteanu a vorbit de infiintarea Grupului pentru Romania, cu care vrea sa faca o platforma politica pana la toamna.
Pentru Romania, America First (Autor:
Pentru Romania, America First (Autor:
Este de necontestat faptul ca Romania este intr-o situatie fara precedent si ca trebuie luate rapid decizii pentru ca statul roman sa nu intre in incapacitate de plata, sa poata plati in continuare salariile si pensiile, sa asigure indeplinirea functiilor sale de baza.
- Cred ca, pana acum, am lasat ceva pozitiv pentru cultura, domeniul asta atat de vitregit in Romania, indiferent de epoca. ... Ce vede un senator pozitiv in Romania? Ionut Vulpescu e de parere ca Romania s-a schimbat mult, si nu in rau.
google-analytics.com